دروغ گفتم، پشیمونم، چکار کنم؟ چطور بهش بگم؟

چگونه می‌توانیم به کسی بگوییم که به او دروغ گفته‌ایم؟ چگونه به دروغ خود اعتراف کنیم؟

ممکن است برای محافظت از خود یا احساسات دیگران دروغ گفته باشید. با این حال ، دروغ می‌تواند واقعا آزاردهنده باشد و ممکن است رابطه شما را با آن شخص خراب کند. اگر دروغ گفته‌اید ، با شخصی که به او دروغ گفته‌اید صحبت کنید تا بتوانید توضیح دهید که چه اتفاقی رخ داده است. سپس ، به خاطر دروغ گفتن از وی عذرخواهی کنید. پس از عذرخواهی ، سعی کنید رابطه خود را با فردی مورد نظر، اصلاح کنید.

ما قبلا در مقالات مجزایی درباره اینکه چطور دروغگوی خوبی باشیم توضیح دادیم که چطور می‌توانیم دروغ بگوییم که کسی نفهمد. و البته در مقاله دیگری درباره این صحبت کردیم که اگر خدای نکرده به دروغگویی عادت کرده‌اید  چطور می‌توانید عادت دروغ گفتن را ترک کنید و دیگر دروغ نگویید.

اما حالا ممکن است که دروغ گفته‌اید و نیاز دارید که موضوع را با طرف مقابل مطرح کنید. چطور باید این کار را انجام دهید. طی مراحل زیر می‌تواند به شما کمک کند که این مشکل را با زحمت کمتری حل کنید. برای رسیدن به پاسخ این پرسش که چگونه به دروغ خود اعتراف کنیم؟ ادامه مقاله را بخوانید.

صحبت با شخص

1

زمانی را برای نشستن و صحبت با آنها تعیین کنید. به طرف مقابل بگویید که باید در مورد موضوعی با وی صحبت کنید. از وی بپرسید که چه زمانی برای صحبت کردن برایش مناسب است. سپس ، زمانی را تعیین کنید که بتوانید بدون عجله بنشینید و در مورد آنچه اتفاق افتاده صحبت کنید.

بهتر است زمانی به آنها صحبت کنید که آرام باشند و زمان لازم برای صحبت کردن داشته باشند. اطمینان حاصل کنید که زمان مناسبی برای صحبت کردن با آنها انتخاب کرده‌اید.

ممکن است بگویید: ” موضوعی وجود دارد که می‌خواهم در مورد آن با شما صحبت کنم. آیا شما امروز برای خوردن قهوه وقت دارید؟” یا “من باید چیز مهمی را به شما بگویم. کی می‌توانیم بنشینیم و صحبت کنیم؟”

2

تماس چشمی خود را حفظ کنید تا آن‌ها باور کنند که شما راست می گویید. اکثر مردم بر این باورند که برقراری ارتباط چشمی به معنای صادق بودن شماست. در حالی که تماس چشمی همیشه به معنای صادق بودن فرد نیست ، نگاه کردن به چشمان فرد روبه رو ممکن است به وی کمک کند که بتواند شما را باورکند. هنگام توضیح آنچه رخ داده است، مطمئن شوید که تماس چشمی برقرار کرده‌اید.

اشکالی ندارد که هر بار 1-2 ثانیه به دور و بر خود نیز نگاه کنید. با این حال ، تمام تلاش خود را بکنید تا چشم خود را بر روی آنها متمرکز کنید.

3

اعتراف کنید آنچه گفته‌اید دروغ بوده است. گفتن اینکه اشتباه کرده است، ترسناک است ، اما به شما کمک می‌کند اوضاع را بهتر کنید. به شخص توضیح دهید که به وی چیزی گفته‌اید که حقیقت ندارد. سپس ، به طور واضح به وی بگویید که در رابطه با چه چیزی دروغ گفته‌اید.

ممکن است بگویید: “باید به شما بگویم که به شما دروغ گفته ام. وقتی گفتم که گردنبند شما را گم کرده ام ، دروغ گفتم. در واقع من تنها می خواستم آن را برای خودم نگه دارم. ”

به عنوان مثال دیگر، می توانید بگویید: “وقتی به شما گفتم که تکلیف مدرسه ندارم ، دروغ گفتم. در حال حاض ، نمره‌ام پایین است. زیرا هرگز تکلیف مدرسه خود را انجام نداده‌ام. ”

نکته: اگر نگران هستید آنچه را که می‌خواهید بگویید فراموش کنید ، آن را بنویسید و برای شخص بخوانید. اگر واقعاً عصبی هستید، می‌توانید یک یادداشت به فرد بدهید. با این حال ، مهم است که شخصاً با آن‌ها صحبت کنید تا آن‌ها بدانند که شما واقعا بابت دروغ خود متاسف هستید.

4

از عبارات من استفاده کنید تا طرف مقابل حالت تدافعی به خود نگیرد. وقتی قبول می‌کنید که کار اشتباهی انجام داده‌اید ، طبیعی است که بخواهید مسئولیت خود را به حداقل برسانید. با این حال ، شما تنها فردی هستید که مسئول اعمال شما است و سرزنش شخص دیگر تنها فرد مخاطب را به حالتی دفاعی می‌رساند. همانطور که توضیح می‌دهید چه اتفاقی افتاده است ، از عبارت‌های آی برای تمرکز بر کارهایی که انجام داده‌اید، استفاده کنید.

چیزی شبیه این بگویید: “می‌ترسیدم که از من جدا شوی” یا “احساس می‌کردم که مرا درک نخواهی نکرد”.

5

توضیح دهید که چرا به آنها دروغ گفته‌اید. فرد احتمالاً می‌خواهد بداند چرا دروغ گفته‌اید و صادق بودن در مورد انگیزه شما ممکن است به وی کمک کند تا شما را ببخشد. به آن‌ها بگویید چرا فکر کردید که باید دروغ بگویید. مشخص کنید که شما سعی نمی‌کنید که بهانه‌ای برای رفتار خود بیاورید، بلکه می‌خواهید آن‌ها بدانند چرا شما دروغ گفتن را انتخاب کرده‌اید.

بگویید ، “من احساس می‌کردم شما از من عصبانی هستید، بنابراین تصمیم گرفتم دروغ بگویم” ، یا “من نگران این بودم که دچار مشکل شوم ، بنابراین دروغ گفتم.” سپس ، چیزی شبیه این بگویید: “من سعی نمی‌کنم بهانه بیاورم. من تنها می‌خواستم بدانید چرا من چنین کاری انجام دادم. ”

6

اگر اطلاعاتی وجود دارد که آنها نمی‌دانند ، حقیقت را به آن‌ها بگویید. پس از اعتراف به دروغ گفتن ، در مورد آنچه اتفاق افتاده کاملاً صادق باشید. داستان واقعی رویدادها را توضیح دهید تا فرد تمام حقایق را بداند. این امر به شما کمک می‌کند تا صدمه‌ای که با دروغ گفتن به شخص مقابل وارد کرده‌اید را جبران کنید.

به عنوان مثال ، بگویید که دروغ گفتید تا به کار دیگران اعتبار دهید. ممکن است بگویید: “در واقع ، الکس تمام کارهای این پروژه را انجام داد.” به طور مشابه ، اگر در مورد بوسیدن دوست دوست خود دروغ گفته‌اید ، ممکن است بگویید: “ما در مهمانی یکدیگر را بوسیدیم، اما تنها یک بار این اتفاق افتاد.”

7

به حرف‌های طرف مقابل گوش دهید. به طرف مقابل فرصت دهید تا احساسات خود را در مورد این موقعیت توضیح دهد. به داستان آن‌ها با دقت گوش دهید. برای اطمینان از اینکه متوجه سخن آنان شده‌اید ، آنچه را که به شما گفته‌اند ، بازگو کنید.

ممکن است بگویید: “به نظر می‌رسد احساس می‌کنید که من به شما خیانت کرده‌ام و مطمئن نیستید که بتوانید به من مجدد اعتماد کنید یا خیر.”

 

به خاطر دروغی که گفته‌اید، عذرخواهی کنید

1

به آن‌ها بگویید که می‌دانید دروغ گفتن اشتباه بوده است. اعتراف به اینکه کار اشتباهی انجام داده‌اید به آن‌ها کمک می‌کند تا مشاهده کنند که در عذرخواهی خود صادق هستید. توضیح دهید که به عملکرد خود فکر کرده اید و از دروغ گفتن پشیمان شده‌اید. هنگام انجام این کار، هیچ بهانه‌ای برای رفتار خود نیاورید.

می‌توانید بگویید: “دروغ گفتن کار اشتباهی بود” یا “می‌دانم که دروغ گفتن اشتباه بود.”

2

احساسات طرف مقابل را درک کنید. تشخیص احساسات طرف مقابل به شما کمک می‌کند تا به او نشان دهید که واقعاً متاسف هستید. در نظر بگیرید که اگر جای وی بودید، چه احساسی داشتید. سپس ، به آن‌ها بگویید که درک می‌کنید که آنها ممکن است چنین احساسی داشته باشند.

بگویید: “اگر من جای شما بودم ، احساس سردرگمی می‌کردم و مطمئن نبودم که می‌توانستم به خودم اعتماد کنم یا خیر. احتمالاً هرگز نمی‌خواستم که دوباره با خودم صحبت کنم. ”

 

3

به آن‌ها بگویید که از دروغ گفتن متاسف هستید. بگویید که متأسف هستید و در مورد کاری که برای عذر خواهی و نشان دادن پشیمانی خود انجام می‌دهید ، صادق باشید. مطمئن شوید که از کلمه من استفاده می‌کنید تا تنها خود را مقصر کار خود بدانید. علاوه بر این ، مراقب باشید که با اضافه کردن بهانه عذرخواهی را به حداقل نرسانید.

به عنوان مثال ، بگویید: “متأسفم که در مورد بوسه دروغ گفتم” ، “متاسفم که برای کسب اعتبار برای کار شما دروغ گفتم” یا “متاسفم که گردنبند شما را گرفتم.”

بهانه هایی مانند “متأسفم که در مورد بوسه دروغ گفته ام ، اما تنها زیاده روی کردم” یا “متاسفم که گردنبند شما را برداشته‌ام ، اما شما هرگز آن را نمی‌پوشیدید.”

4

از شخص بخواهید که شما را به خاطر دروغگویی ببخشد. پس از عذرخواهی ، به فرد مقابل بگویید که امیدوارید شما را ببخشد. سپس منتظر بمانید تا آن‌ها تصمیم بگیرند که آیا می‌توانند شما را ببخشند یا نه. اگر این افراد شما را می‌بخشند، روی اصلاح روابط خود کار کنید. اگر اینطور نیست، به آن‌ها بگویید که آنان را درک می‌کنید و در آینده آماده صحبت کردن با آنان هستید.

در رابطه با طرف مقابل صبور باشید. آن‌ها ممکن است بخواهند در مورد تصمیم خود فکر کنند ، در نتیجه، به اندازه نیاز به آن‌ها فرصت دهید.

اگر فرد عضو خانواده یا شریک زندگی شما است، ممکن است کمی شما را ببخشد چرا که دور شدن از شما دشوار است. در این حالت ، بهتر است که عذرخواهی را ادامه دهید تا زمانی که آنها شما را کاملاً ببخشند. هر بار که این موضوع مطرح می شود از آنچه اتفاق افتاده است، عذرخواهی کنید.

نکته: ممکن است فرد مایل نباشد شما را فوراً ببخشد. اگر این‌گونه بود، به آن‌ها بگویید که درک می‌کنید و به کار خود ادامه می دهید تا اعتماد آنها را مجدد جلب کنید.

اصلاح رابطه خود

1

سرزنش شدن برای دروغگویی خود را بپذیرید. وقتی دروغ می گویید ، طبیعی است که بخواهید اعمال خود را توجیه کنید. با این حال، انجام این کار برای شما سخت می کند که رابطه را اصلاح کنید. اعتراف کنید که شما در رابطه با دروغ گفتن کاملاً مقصر بوده اید و در برابر وسوسه بهانه آوردن مقاومت کنید.

به عنوان مثال ، فرض کنید شما به فردی که با او قرار می‌گذارید، خیانت کرده‌اید. ممکن است سعی کنید دروغگویی خود را توجیه کنید با این که به خود بگویید که در صورتی که آنها بدانند اذیت می شوند و این کار تنها یک یکبار بوده است. با این حال ، مهم است بدانید که برای محافظت از آنها دروغ نمی‌گویید. دروغ می‌گویید تا به خودتان کمک کنید.

2

توضیح دهید که در آینده چگونه به گونه‌ای متفاوت عمل خواهید کرد. در صورت تمایل به ایجاد تغییر، احتمال بیشتری وجود دارد که رابطه خود را ترمیم کنید. به ویژه، به آنها بگویید که چه کار خواهید کرد تا مطمئن شوند در آینده به آن‌ها دروغ نخواهید گفت. علاوه بر این، در مورد چگونگی اثبات اینکه می‌‌توانند به شما اعتماد کنند، گفتگو کنید.

جمله‌ای مانند: “دفعه بعد ، بلافاصله وقتی چنین چیزی اتفاق می‌افتد به تو می‌گویم” یا “رمز عبور خودم را بهت می‌دهم تا هر زمان که دوست داشتی، تلفنم را چک کنی.”

ممکن است با قول دادن مواردی مانند “به محض رسیدن به خانه تکلیفم را بهت نشان خواهم داد” ، “زمان رسیدن و هنگام خروج از محل کارم بهت پیام می‌دهم” یا “من دیگر وسایل شما را قرض نمی‌گیرم. ”

3

پیشنهاد دهید که مشکلاتی را که دروغ شما ایجاد کرده را جبران کنید. ممکن است دروغ شما واقعاً به کسی صدمه زده باشد. اگر این اتفاق رخ داد، کاری انجام دهید تا آن‌ها را جبران کنید. این مورد به شما کمک می‌کند تا رابطه خود را از نو شروع کنید.

به عنوان مثال ، فرض کنید شما یک چراغ را شکسته‌اید و شخص دیگری برای آن مقصر شناخته شده است. اگر هزینه تعویض لامپ را پرداخت کردند ، به آن‌ها بازپرداخت کنید و پیشنهاد دهید که می‌خواهید مشکلاتی که به خاطر شما تجربه کرده‌اند را جبران کنید.

همچنین ، شما ممکن است مقاله شخص دیگری را کپی کرده باشید و باعث شده باشید که هر دوی شما صفر بگیرید. ممکن است به معلم توضیح دهید که تنها شما مقصر بوده‌اید و شخصی را که به او ظلم کرده‌اید، مهمان کنید و به وی نشان دهید که پشیمان هستید.

4

به وعده‌های خود عمل کنید تا اعتماد آن‌ها را جلب کنید. دروغ می تواند به اعتماد لطمه بزند ، لذا، مطمئن شوید که هر کاری را که می‌گویید انجام می‌دهید تا مجدد جلب اعتماد کنید. با ماندن بر سر قول خود به آن‌ها نشان دهید که قابل اعتماد هستید. این مورد به شما کمک می‌کند رابطه خود را با شخص مورد نظر اصلاح کنید.

به عنوان مثال ، اگر می‌گویید در زمان خاصی به آنها پیام می‌دهید ، حتما این کار را انجام دهید. همچنین، اگر قول داده‌اید که آن‌ها را در جایی ملاقات کنید، سر موقع آن جا باشید.

 

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید